Issue accepting leads (RESOLVED)

Status update: RESOLVED

Yesterday we rolled out some performance improvements to the lead inbox so that companies with hundreds of leads whose dashboards previously took up to 15 seconds to load (so sorry!) they will now load instantly.

The good news...we deployed the code refactoring update last night (May 7th) and your dashboard will now load all leads instantaneously without any load time (woot!).

The bad news...users have pointed out 3 little bugs that we're working on fixing:

  1. 🐞Bug #1: After you purchase a lead, the details don't appear (RESOLVED)
  2. 🐞Bug #2: Lead pricing doesn't show in the accept modal (RESOLVED)
  3. 🐞Bug #3: The forward to CRM feature is passing through 'matched' as the source for RFP leads even though the source should be RFP. (RESOLVED)

Thanks to our bug hunters of the day Chris @ Protel, Gustav @ ASSA ABLOY, Nancy @ Pegasus and Valyn @ Nor1 for hunting down these pests.





🐞 Bug #1: After you purchase a lead, the details don't appear (RESOLVED)

Temporary fix, just make sure to reload your page after you purchase a lead and the details will appear correctly.


🐞 Bug #2: Lead pricing doesn't show in the accept modal (RESOLVED)

When accepting leads, price was missing in the modal after pressing the 'accept' button.  


🐞 Bug #3: CRM forwarding showing incorrect source for RFP leads (PENDING)

RFP leads currently are sending the source as 'matched' in the CRM forwarding feature of the lead inbox when in fact the source is RFP and they are direct leads.

(we are working on a fix for this)